TimeCenter

Så går en fransförlängning till

Sök efter terapeuter i Stockholm snabbt & enkelt. Boka din fransförlängning på 60 sekunder.
Stockholm

Så går en fransförlängning till

Du undrar säkert hur det går till när man får en fransförlängning? Hur lyckas man permanent sätta fast fransar runt ögonen utan att det syns att de är fake? Det är inte så konstigt som det kan verka!

När du stiger in i salongen

När du dyker upp på salongen där du bokat en tid för fransförlängning i Stockholm så blir du antingen ombedd att sitta ner och vänta, eller direkt slå dig ner i den stol du ska sitta för att bli ompysslad.

När du är inrättad på din plats så kommer du att få diskutera dina önskemål om fransarna med din fransförlängare, det finns nämligen några olika alternativ att välja mellan. Man kan ha med en bild på ungefär hur man önskar att ens resultat ska se ut, men det är viktigt att veta att resultatet alltid beror på ens utgångsläge.

Singelfransar vs. volymfransar

Singelfransar var den rådande trenden länge och de appliceras en och en, doppade i särskilt lim, direkt på ens egen ögonfrans. Nu kan man även få så kallade volymfransar vilka ger ett fylligare och samtidigt mer naturligt intryck. Denna variant är mest populär idag. Volymfransar ger två till tre nya fransar på varje egen ögonfrans, samtidigt som varje volymfransstrå är mycket tunnare än singelfransstråna.

Hitta din fransförlängare på TimeCenter

På Time Center finns alla de bästa fransförlängarna i Stockholm samlade och du hittar den som passar dig bäst inom loppet av några sekunder. Att boka tid för fransförlängning i Stockholm är superenkelt och TimeCenter kommer att påminna dig när det är dags för ditt besök.

Boka fransförlängning i Stockholm!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter