TimeCenter

Bra att veta om fransförlängning

Sök efter terapeuter i Stockholm snabbt & enkelt. Boka din fransförlängning på 60 sekunder.
Stockholm

Bra att veta om fransförlängning

Hur lång tid tar en fransfölängning? Hur mycket kostar det? Gör det ont? Är det obekvämt? Frågorna är kanske många så vi ska försöka oss på att svara på några av de vanligaste.

Pris

En fransförlängning i Stockholm kostar allt mellan 500 och 1500 kronor beroende på i vilken salong du bokar, samt vilken typ av fransar du väljer till din förlängning. Volymfransar är lite dyrare än singelfransar och även inom varje kategori finns olika alternativ.

Hur lång tid tar det?

Som man kan förstå så är det ett ganska pilligt jobb att genomföra en fransförlängning. Arbetet kräver expertis och precision, och en hel del tålamod. Tiden för en fransförlängning uppskattas till cirka 2 timmar och för en påfyllning ungefär 1 timme.

Hur länge håller fransförlängningen?

Hur länge en fransförlängning håller beror på vilken kvalitet de har, hur väl de är fästa och hur man sköter dem medan man har dem.

Det är viktigt att man iakttar skötselråden för sina nya fransar som bl.a. säger att man ska undvika att gnugga sig i ögonen eller sova med fransarna mot kudden. Man ska heller inte använda produkter med olja runt ögonen eftersom olja kan få fransförlängningslimmet att lossna.

Testa själv - boka idag

För att bilda dig en egen uppfattning kring fransförlängning så finns det bara en sak att göra - testa själv. Vi här på TimeCenter, som samarbetar med alla de bästa fransförlängningssalongerna i Stockholm, är säkra på att du kommer att bli mer än nöjd - möjligen smått beroende!

Boka fransförlängning i Stockholm!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter